Astro reading

           You are unique, and if that is not fulfilled, then something has been lost.

Ik ben uit mijn oude jas gegroeid en er komt een nieuwe aan. Astrologieadvies dekt de lading niet meer. Mijn werk heeft zich langzamerhand uitgekristalliseerd tot emotionele coaching. De blauwdruk van je horoscoop blijft hierin een belangrijke rol spelen, samen met healing, opstellingen, voice dialogue en visualisaties. 

Soms weet je het even niet, zie je en voel je het niet. Ronddraaien in dezelfde kringetjes, gefrustreerd, boos of verdrietig. Wat moet je doen, hoe moet je het doen? Ik kijk en voel met je mee, als betrokken buitenstaander.

Wat is er nu nodig, welk zetje, welk inzicht? Wat wil er gezien, gevoeld en ervaren worden? Wat is de volgende stap in je levensreis? Laat mij meekijken en voelen. Met de hulp van je horoscoop, visualisaties, healing en opstellingen geef ik je een zetje. Zodat je weer verder kunt.

Mail mij om een 15 minuten gratis gesprek aan te vragen, om te zien of voelen of ik voor jou iets kan betekenen.

Wil je

. meer inzicht en overzicht
. weten waar je potentieel zit
. je bijdrage aan de wereld beter leren kennen
. weten wat je talenten zijn
. inzicht in je behoeftes en verwachtingen op relatiegebied
. je kind beter leren begrijpen
. helderheid over wat er gaande is in je leven
. hulp bij vastgelopen zijn
. inzicht in je valkuilen
. het hoe en waarom duidelijk krijgen van terugkerende klachten
. de verschillende stemmen in jezelf in kaart brengen

Een astro reading kan je hierbij helpen!

Een astro reading geeft je inzicht en overzicht in de weg die je te gaan hebt. Wat zijn je hulpbronnen en wat zijn obstakels op je reis. Wat heb je meegekregen om neer te zetten in de wereld en wat is je bestemming.

Ook kun je in de horoscoop vinden waar je nu in je reis bent. Wat wordt er nu van je gevraagd en wat kun je nu doen of juist laten voor je groei. Hoe kun je verder je pad vinden en volgen.

Je kunt je horoscoop levenslang als instrument en spiegel gebruiken.
Door de invloed van de doorgaande beweging van de planeten worden er steeds stukken in jezelf aangeraakt.

Ervaar de kracht van zelfkennis, een belangrijk hulpmiddel om je door het leven te navigeren. Ervaar heling door bewustwording.


VERVOLGSESSIES

Aan de hand van je horoscoop en wat er nu speelt ga je op ontdekkingstocht in het thema wat naar boven is komen drijven. Hoe sta jij hierin, wat helpt je hier en wat zijn precies de belemmeringen. Om dit te onderzoeken werk ik met het Veld. Alle informatie uit verleden, heden en toekomst zit in het Veld. Familieopstellingen werkt hiermee en misschien heb je de kracht en de mogelijkheden van het Veld in een opstelling ervaren. Met alles wat zich laat zien in het Veld kun je een dialoog aangaan en hier kan heling plaatsvinden. Alles wat zich openbaart neem je mee naar huis. Om mee te spelen, voelen, ervaren en te verankeren. De kracht van herhaling.
Alles zit al in je, je hebt alleen hulp nodig om toegang te krijgen tot je eigen schatkamers!


RELATIES

Eén van meest uitdagende gebieden om te groeien en bewust te worden. De ander als spiegel: je partner, je kind, je vriend(in), je collega, je ouders. Om duidelijkheid en inzicht te krijgen wat er speelt en wat de mogelijkheden en moeilijkheden zijn kan de horoscoop geraadpleegd worden en kan er ook een samengestelde horoscoop gemaakt worden. De samengestelde horoscoop geeft het potentieel van de relatie weer en wat er nu speelt.