Sessies

In 2022 wordt de energie van Uranus sterker en geeft je bedding en ondersteuning om te zijn wie je werkelijk bent. Om in te pluggen in je grootsheid en uit te pluggen wat je nog allemaal tegenhoudt.
Een nieuw jaar met verrassende kansen en mogelijkheden!
Als je nieuwsgierig bent naar wat 2022 je te bieden heeft kun je een Potentieel 2022 sessie boeken.

POTENTIEEL2022 SESSIE

Met de hulp van je horoscoop stem ik me af op wat er voor jou in 2022 in het vat zit. Wat jouw potentieel is voor dit jaar en waar je JA & NEE tegen moet zeggen om dit potentieel te verwezenlijken.
Ik geef je informatie en begeleid je in een reis om dit te ontdekken, voelen en te ervaren. En geef je handvaten mee om hiermee aan de slag te gaan.

HEILIGE WOND SESSIE

Cheiron in je horoscoop is een weerspiegeling van je Heilige Wond, een wond die persoonlijk en collectief is. Allereerst is het al helend om te beseffen dat deze wond heilig is en heling biedt op persoonlijk en collectief vlak. In je pijn zit je medicijn. En deze heling geeft je toegang tot een grotere wereld: de multidimensionele wereld.
In deze sessie geef ik je informatie over Cheiron in je horoscoop en maak ik een reis met je om te verkennen hoe zich dit in je leven gemanifesteerd heeft en wat er nu wil en kan.

DROOMSESSIE

Dromen zijn er in allerlei soorten en maten. En soms heb je een droom waarvan je voelt en weet dat de boodschap heel belangrijk voor je is. Droomtaal is symbolische taal en niet altijd zo makkelijk te begrijpen.
In deze sessie ga met je op ontdekkingsreis door de droom.

De kosten hangen af van de duur van de sessie. Voor een half uur 30 euro en een uur 60 euro.

HOROSCOOPSESSIE

Wil je

. meer inzicht en overzicht
. weten waar je potentieel zit
. je bijdrage aan de wereld beter leren kennen
. weten wat je talenten zijn
. inzicht in je behoeftes en verwachtingen op relatiegebied
. je kind beter leren begrijpen
. helderheid over wat er gaande is in je leven
. hulp bij vastgelopen zijn
. inzicht in je valkuilen
. het hoe en waarom duidelijk krijgen van terugkerende klachten
. de verschillende stemmen in jezelf in kaart brengen

Een horoscoopsessie kan je hierbij helpen!

Je horoscoop geeft je inzicht en overzicht in de weg die je te gaan hebt. Wat zijn je hulpbronnen en wat zijn obstakels op je reis. Wat heb je meegekregen om neer te zetten in de wereld en wat is je bestemming.

Ook kun je in de horoscoop vinden waar je nu in je reis bent. Wat wordt er nu van je gevraagd en wat kun je nu doen of juist laten voor je groei. Hoe kun je verder je pad vinden en volgen.

Je kunt je horoscoop levenslang als instrument en spiegel gebruiken.
Door de invloed van de doorgaande beweging van de planeten worden er steeds stukken in jezelf aangeraakt.

Ervaar de kracht van zelfkennis, een belangrijk hulpmiddel om je door het leven te navigeren. Ervaar heling door bewustwording.


VERVOLGSESSIES

Aan de hand van je horoscoop en wat er nu speelt ga je op ontdekkingstocht in het thema wat naar boven is komen drijven. Hoe sta jij hierin, wat helpt je hier en wat zijn precies de belemmeringen. Om dit te onderzoeken werk ik met het Veld. Alle informatie uit verleden, heden en toekomst zit in het Veld. Familieopstellingen werkt hiermee en misschien heb je de kracht en de mogelijkheden van het Veld in een opstelling ervaren. Met alles wat zich laat zien in het Veld kun je een dialoog aangaan en hier kan heling plaatsvinden. Alles wat zich openbaart neem je mee naar huis. Om mee te spelen, voelen, ervaren en te verankeren. De kracht van herhaling.
Alles zit al in je, je hebt alleen hulp nodig om toegang te krijgen tot je eigen schatkamers!


RELATIES

Eén van meest uitdagende gebieden om te groeien en bewust te worden. De ander als spiegel: je partner, je kind, je vriend(in), je collega, je ouders. Om duidelijkheid en inzicht te krijgen wat er speelt en wat de mogelijkheden en moeilijkheden zijn kan de horoscoop geraadpleegd worden en kan er ook een samengestelde horoscoop gemaakt worden. De samengestelde horoscoop geeft het potentieel van de relatie weer en wat er nu speelt.