Over Emmy

Ik had er niet zo’n zin in. In de baarmoeder nog wel, maar eenmaal geboren schrok ik van de kou en de duisternis en trok ik me terug. In de puberteit kwam dit tot uiting in mijn anorexia. Niet in mijn lichaam aanwezig, hier niet op aarde willen zijn en graag in hogere sferen vertoeven.
Het is een lange en soms moeizame weg geweest. Mijn grootste talenten zitten wonderwel in het verbinden met mijn lijf en de aarde. In mijn passie voor de dans zo voelbaar.

Het kosmisch arrangement was wonderlijk, ik werd ingeloot als fysiotherapeute en hiermee begon de reis terug in mijn lijf. De fysiotherapie was slechts het begin. Sindsdien ben ik mij blijven ontwikkelen en verdiepen met mijn nieuwsgierigheid als wegwijzer.

Mijn nieuwsgierige ontdekkingsreizigster heb ik Emma Livingstone genoemd, altijd op zoek naar en wetend dat ik nog zoveel meer kan.

Fysiotherapie was veel te beperkt. Mijn belangstelling ging steeds meer uit naar het gebied van de geest en via de meridiaantherapie kwam ik de elementen tegen, die je ook kunt terugvinden in de astrologie. Dit is het begin geweest van een grote liefde.

Mijn pad bracht me verder langs Jungiaanse psychologie, Bach Remedies, Voice Dialogue, Reiki, healing met dolfijnenergie, Reconnective Healing, Ilahinoor, verschillende vormen van massage en werken met de vrouwelijke energie.

Mijn hart ligt in het verbinden met je grootsheid, met je potentieel, zodat jij je licht kan laten schijnen. Je doet jezelf en anderen zo tekort door in je angsten, beperkingen en klein houden te blijven hangen. Zoveel in je wordt niet gebruikt. Velen met mij hebben de herinnering veel meer gekund te hebben als mens…..

Ga je mee op reis naar je grootsheid? Naar BEING YOUR BRIGHT STAR?