Recensies

Je woorden hebben mijn ziel geraakt! Precies datgene weten te zeggen wat voor mijn toepasbaar is. Ik heb de sessie als veilig, vertrouwd, open en laagdrempelig ervaren. Je haakt aan wat er op dat moment speelt en reikt hier oefeningen aan. Oefeningen om in het lichaam te komen, te voelen wat er is en dit te doorvoelen. Er was een brok in mijn keel, ik mocht er helemaal zijn, door je aanraking bij mijn nek en begeleiding kon ik nog meer voelen. Je hebt me inzicht gegeven, thema’s die voor mij centraal staan, waar ik mee verder kan. Waardevol, dank je wel! 

Mary Brandsma, Zwolle


Na het Zelfliefde Weekend reageert mijn hond anders op mij. Hij hapt niet meer naar me en duwt me niet meer omver. Niet alleen de hond reageert anders op mij, anderen ook. Ik ben me zo bewust geworden dat ik veel te bescheiden ven. En dat daar verandering in mag komen. Ik mag er ook zijn.. Ik mag me ook laten zien en horen. Al met al een heel waardevol weekend. Het gevoel over mezelf is anders, heerlijk!

Margreet S, Zwolle


ik zal een stukje schrijven over afgelopen dagen.
Ik voel overigens nu pas, hoe goed het gewerkt heeft!
Voel me licht en ‘vanzelf’…

Eind juni was ik naar de Zelfliefde Retraite van Denise en Emmy, met ondersteuning van Ina en haar plek. De uitgebalanceerde dagindeling gaf kader en ruimte voor het volledig overgeven van mezelf aan het idee: waardig en/of onwaardig zijn/me voelen.

Op de derde dag voelde ik me al een stuk lichter: vooral mijn gedachten over mezelf waren een stuk opgehelderd.

En de ultieme oefening van het lopen door het veld van waardig naar onwaardig via “Ik Ben” in een lemniscaat was voor mij doorbraak naar niet meer vechten tegen mezelf, naar liefdevol leven met mezelf.

De prachtige tuin en de gastvrije boerderij waren niet minder een prachtige ondersteuning van het proces. Het eten drie maal per dag, de thee en koffie, de nootjes, zelfgebakken koek en taart maakten de cursus voor mij AF.

Een aanrader dus, deze ‘stille’ Zelfliefde retraite op weg naar jezelf onder de deskundige begeleiding van Denise en Emmy.

Dag dag,

dank je wel voor al het moois!

Petra Slagman, Scheveningen


Ik heb de workshop “wat is jouw droom” gedaan bij Emmy. Het was een warme, verhelderende middag. Emmy is een professional op het gebied van astrologie en overige spirituele stromingen. Dit alles weet ze op de juiste manier met elkaar te verbinden, waardoor je een compleet beeld krijgt van je potentieel en van de nog te nemen hindernissen om daar te komen. De workshop is een mooie ervaring met een tastbare herinnering in de vorm van een indrukwekkende zelfgemaakte ‘zielenkaart’. 

Rachel, Deventer


Ik heb op 23 juni 2017 een astrologische reading door Emmy laten doen en het was voor mij een eye opener. Zo mooi hoe ze het precies kon aangeven waar ik al jaren mee kampte en waar ik nu op af liep. Door haar duidelijke uitleg en inzichten ben ik voor hetgeen gegaan waar ik al jaren naar verlangde: vrijheid. Nu heb ik m’n eigen bedrijf waarin ik readings geef. Je bent mijn voorbeeld Emmy. Hopelijk mag ik nog veel van je leren.

Stephanie Tuinte, Zwolle


“Dank je wel, Emmy, voor de uitgebreide horoscoop en bijbehorende duiding. Je hebt me op een heel begrijpelijke manier deze horoscoop uitgelegd en hierna ook een toelichting met adviezen gegeven. Het was nogal frappant te horen hoe je een aantal spijkers flink op de kop sloeg. Ook fijn om bevestigd te krijgen hoe ik binnen mijn familie van origine een plaats kreeg en welke effecten en – laat ik maar zeggen – uitdagingen dit tot gevolg had. Ik ben heel blij met de respectvolle en ook duidelijke wijze waarop je mij een aantal energetische ins en outs hebt verduidelijkt waarmee ik echt het gevoel heb dat er dingen op hun plek vielen en duidelijk zijn geworden. Ik wil je vanuit mijn hart aanbevelen bij anderen die op jouw vaardige pad komen. Rob (Den Haag)”.Dank je wel, Emmy, voor de uitgebreide horoscoop en bijbehorende duiding. Je hebt me op een heel begrijpelijke manier deze horoscoop uitgelegd en hierna ook een toelichting met adviezen gegeven. Het was nogal frappant te horen hoe je een aantal spijkers flink op de kop sloeg. Ook fijn om bevestigd te krijgen hoe ik binnen mijn familie van origine een plaats kreeg en welke effecten en – laat ik maar zeggen – uitdagingen dit tot gevolg had. Ik ben heel blij met de respectvolle en ook duidelijke wijze waarop je mij een aantal energetische ins en outs hebt verduidelijkt waarmee ik echt het gevoel heb dat er dingen op hun plek vielen en duidelijk zijn geworden. Ik wil je vanuit mijn hart aanbevelen bij anderen die op jouw vaardige pad komen”.

Rob (Den Haag)


Tijdens de sessie heb ik een grote, diepe betrokkenheid gevoeld met mijn proces van dat moment’. Ik kon daardoor al snel in het gevoel van veiligheid glijden en in verbinding zijn met jou en de hulpkrachten die aanwezig waren. Ik kon ‘rustig loslaten’ wat losgelaten wilde worden om ruimte te maken voor de volgende stap.

Achteraf heb ik heel duidelijk kunnen zien en ervaren hóe groot de impact is geweest van wat zich door jouw stukje begeleiding mocht manifesteren.
Zo is er veel ruimte gekomen in mij; een laatste kwartje is duidelijk gevallen; een grote stap gezet in een belangrijk stuk begrenzing.
Vanaf dat moment heb ik dat gemakkelijk kunnen transformeren en toepassen.
Vooral werd mij duidelijk dat ik tot dan toe mij onterecht verantwoordelijk en zelfs schuldig voelde voor iets waar ik absoluut geen schuld aan heb!!
Ik voel me helder, duidelijk en krachtig… niet alleen door de sessie maar ook door de combinatie hiervan met de dagelijkse oefeningen, meditatie en affirmaties die ik iedere ochtend doe.
Je sessie kwam precies op het goede moment en heeft bijgedragen en draagt nog steeds bij aan mijn nieuwe aanpak die mij gegoten zit als een jas!’

Namasté sister, ben je erg dankbaar.
met een warme omhelzing
Angelique


 De individuele vervolgsessie die ik dit jaar van Emmy mocht ontvangen, heeft me enorm op weg geholpen in mijn bestaansrecht. Terug naar waar het trauma begon, de plek te zoeken en te ervaren . Door de dagelijkse oefeningen me veilig en beschermd te kunnen voelen, en vrij van angst te zijn. Daardoor heb ik intense kracht ervaren en zie perspectieven. De wereld ziet er zo anders uit!
Dank je Emmy, stukje bij beetje weet ik weer wie ik in diepste wezen was en dat is best oké!
Goed om verder op pad te gaan…
                                                                                                                                                                                                                                                                          Johanna S, Deventer


Afgelopen dinsdag heb ik van Emmy een astro reading gehad. Dit stond al heel lang op mijn wenslijstje. Ik vond het heel bijzonder en verhelderend. Het heeft mij weer een stap dichter bij mezelf gebracht en mij bewust gemaakt van talenten/kracht en spanningsvelden en hoe deze op mijn levensweg telkens terug komen en mijn richting bepalen. Het geeft mij veel inzicht, rust en helderheid in wat er gaande is op dit moment in mijn leven. Ik kan het iedereen aanbevelen. Dank je wel Emmy!

Manuela Werz, Zwolle


Emmy, vandaag heb je voor ons gezin een astrologische reading gegeven. Wat pakkend en verhelderend en tastbaar kon je ons de invloed van Planeten en Sterren teruggeven. We hebben veel herkenning en bevestiging gekregen in de dynamiek in onze eigen relatie als partners en in relatie tot de kinderen en stiefkinderen. De gevoeligheden, strijdstukken en de krachten/talenten zijn zichtbaarder geworden, waar nu meer begripvolle aandacht naartoe kan gaan in het dagelijks leven. Voelt heel fijn en veilig aan om dit met jou zo gedaan te hebben en geeft vertrouwen om nog meer met geduld en liefde en zelfreflectie de dynamiek binnen ons gezinnetje aan te gaan…..want oh, hoe lastig is het om te zien als je eigen kind het moeilijk heeft!!
Voel dat het leven nu meer in het perspectief van hun persoonlijke groei en ontwikkeling gezien kan worden.

Heel veel dank voor de blik- en gevoelsverruiming!

Sabina Oulham, Ruurlo


Wat heb je een superleuke en vooral NUTTIGE workshop astrologie gegeven!!!!! Je hebt me helemaal terug bij mijn kern gebracht. Ik voel me er zo ongeveer 20 jaar jonger door, wil je dat wel geloven? Je hebt me met de uitleg van mijn horoscoop weer lucht en ruimte gegeven. Het was werkelijk een herontdekking van mezelf. Het vision-board heb ik op de deur van mijn huiskamer gehangen en dat houdt me in de flow. Weet je wat ik ook zo leuk vond? Dat dit een heel andere workshop was dan de andere (ook spirituele) workshops die ik gewoonlijk volg. Andere mensen, een andere ingang (de astrologische) en daarmee was het verfrissend. Dank je wel!

Thera Tromp Meesters, Zwolle


Ik ken Emmy al jaren en kom altijd weer bij haar terug. Ze is helder en invoelend en heeft bruikbare praktische adviezen. De combinatie van astrologie en healing werkt diep door. Ze legt op liefdevolle wijze de vinger op de zere plek en ik kan er lang mee voort. Aanrader!
Carolina Mout, Amsterdam

Ik heb vorig jaar een persoonlijk astrologie consult gehad bij Emmy. Het is zo bijzonder hoe ze je hele leven in kaart brengt van vorige levens tot nu. Voor mij voelt het als een bevestiging van wat je al die jaren gevoeld hebt. Het heeft me een rijker mens gemaakt, meer zelfbewust en happy eigenlijk. Weet meer wie ik ben en een bevestiging van mn hogere doel. Een soort van thuiskomen in jeZelf. Dankjewel lieve Emmy.
Cynthia Collet-van Dijk, Zwolle

“Heldere, compacte en invoelzame lezing van de geboortehoroskoop. Door omstandigheden kon ik de lezing pas twee weken later terugluisteren van het bestand dat Emmy me had gestuurd. Dit bleek een zegen: na de intense ervaring van de live lezing was ik op deze manier gedwongen om de koekjestrommel niet meteen thuis te openen en er uit nieuwsgierigheid flink uit te gaan snoepen, meer dan goed voor me zou zijn. De belevenis kreeg zo onbedoeld de gelegenheid twee weken te fermenteren en werken. Toen ik de lezing dan eindelijk thuis beluisterde, klonken de woorden nieuw en fris en kon ik bovendien tevreden vaststellen dat mijn systeem enkele zaken al feilloos had geïntegreerd. De lezing fungeert als een bevestiging en versteviging van mijn basisweten, als een wegwijzer voor mijn leven.”

Fenneke Hoffstädt, Zutphen


Hiermee wil ik je bedanken voor wat je voor mij en
voor vele mensen gedaan hebt en doet.
Het laat zien hoe jij met jouw wijsheid mensen kunt
laten bloeien door ze te tonen wie ze werkelijk zijn
en ze te stimuleren hun hogere doel te bereiken.
Astrid Aalderink, Diepenveen

Ik heb de workshop je eigen Vision Board maken als zeer waardevol ervaren. De informatie van mijn geboortehoroscoop die ik via Emmy kreeg klopte precies en geeft zoveel inzicht en rust in mijn systeem. Dit kon ik ook goed uitbeelden op mijn Vision Board.
Daarom kan ik deze workshop echt iedereen aanraden!
Monique de Ruiter, Zwolle

Niet eerder heeft iemand zo trefzeker, helder en in zo duidelijke bewoording mijn horoscoop geduid als Emmy.
Ze heeft me hiermee volkomen verrast en ik was emotioneel geraakt door haar betrokkenheid en compassie.
Haar uitleg van mijn horoscoop heeft een diepe indruk op me gemaakt.
Vooral dank voor je liefdevolle aanwezigheid, ik ben fan van je.

Rolanda, Gouda


Afgelopen maandag had ik ’n telefonisch consult met Emmy.
Emmy kon mij haarfijn inzicht geven over een heftig transformatieproces van mij gebaseerd op de stand van de sterren op dat moment!
Niet alleen bewustzijn droeg bij ook juist fysieke lading kon omgezet worden en emoties konden stromen.
Ik voelde me gehoord en gezien door Emmy en ze nam alle tijd. Diepe Zijnslagen kon ik delen  wat zeer zeker nodig was op dat moment.
Naderhand voelde ik meer grounding en me meer in vertrouwen met mezelf!
Ik kon rusten!
Dank lieve Emmy voor je professionaliteit en je vertrouwen!

Christine Engelhard, Amsterdam


Ik heb de astrologie workshop als heel warm, positief en verhelderend ervaren. Emmy creëert een sfeer waarin zelfs ik gewoon m’n verhaal durf te doen, zonder me daar opgelaten onder te voelen. Dat vind ik echt een gave. Ik heb echt veel gehoord wat ik nog steeds aan het processen ben, en waar ik ook wel hoop uit put.
Al met al een heerlijke middag, ik zou het anderen zeker aanraden.

Wanda Hendriks, Hilversum


Een inspirerende middag op een inspirerende plek.
Voor mij zeker een middag met een aantal eye openers.

CK, Nederhorst


Emmy, ik vond het heel leuk om met jou te praten over mezelf en mijn horoscoop. Je was levendig en betrokken en reikte enorm veel nieuwe inzichten aan. Je hebt veel voor me verduidelijkt (allemaal voer voor latere overdenkingen) of bevestigd, alles op een zachtmoedige, respectvolle manier. Geweldig! Ik heb bewondering voor de inzet die je hebt voor dit toch wel heel arbeidsintensieve en veel omvattende werk van je. Heel hartelijk dank!

Ingrid Enemalm, Wijhe


Ik kwam Emmy een tijdje geleden tegen in de concept store. We kregen een gesprek over astrologie en in dat gesprek gaf Emmy me meteen een paar inzichten over de plaatsing van planeten in huizen, die ik zelf nog niet had kunnen pakken. Dat, en de combinatie astrologie en meditatie, maakte me enthousiast om de workshop te gaan volgen.

Ik had me al verdiept in de maansknopen, maar meer vanuit …dat wat niet lekker gaat. Door de uitleg van Emmy is me duidelijk geworden dat ik een heel duidelijke druk van binnenuit ervaar om te doen wat mijn doel is, maar dat mijn hoofd dat raar vindt en me juist net richting de overleving stuurt.

Nu ik weet wat mijn zelfgekozen levensdoel is..kan ik ophouden met me inhouden, kleiner maken voor acceptatie en het vertrouwen opbouwen dat ik kan en mag zijn en doen wat ik alsmaar niet doe.

Henny Bergsma, Hilversum


Beste Emmy,

Graag wil ik je bedanken voor de workshop van zaterdag 11 juni.

Het heeft me veel inzicht, kracht èn energie gegeven. Zowel innerlijke kracht als ook lichamelijke kracht (geaardheid?!). Ik hoop dat een tijdje vast te kunnen houden.

Ik kijk terug op een goede sessie en kijk ook met trots naar mijn vision board!!

AS, Deventer


Soms is een planetaire check-up erg geruststellend en verhelderend.

Het staat in de sterren geschreven
‘Het is wel een beetje zwaar hoor.’ ‘Waarom ga je niet gewoon léven?’ Naast alle prachtige reacties die ik krijg op De Droomvrouw, zijn deze er ook. En ik begrijp ze wel. Ik zit er ook niet per se op te wachten, al dat proces, al dat voelen en doorleven. Maar ja, er valt dus niks aan te doen. Want het zit al in mijn dna; het staat in de sterren geschreven. Ik wil natuurlijk ook gewoon gezellig zijn, en enthousiast, en zonnig, niks-aan-de-hand. Maar dat gáát dus niet. En dat weet ik helemaal zeker sinds ik onlangs een sessie had van astrologe Emmy Verbruggen, die zei: ‘Jij wil graven, tot je er bent, en dan zoek je weer wat anders, om op te graven, en als je dat hebt gevonden, ga je nog even lekker verder door de modder, en als je dan denkt dat je er bent, dan stuit je op een barrière, die je net zo lang onderzoekt tot hij niet meer bestaat, om te ontdekken dat er nog een achter ligt. Dat zijn de planeten en hoe ze stonden op het moment van je geboorte.’ Ik vind dat een heel geruststellende gedachte.

Hermelijn van der Meijden, Amsterdam


Emmy gaf mij meteen in het begin van de horoscoopduiding inzicht in de grote lijn van mijn leven. Daarvoor kwam je hier, hier sta je en dat zijn je talenten en mogelijkheden.

Astrologie heeft mij vaak geholpen en ik doe er een beroep op wanneer het nodig is om meer zicht te krijgen op processen waarin ik zit en wat mijn leerproces daarin is.

Deze horoscoop duiding pakte een groots aspect op en was daardoor zo helder en zo verdiepend. Ik ging met volle handen: “ontvangen” aan de basis.

Veel dank, liefdevolle, wijze Emmy.

 Betteke Visserman, Zutphen


Verleden week een healing in combinatie met een Astro life reading ontvangen van Emmy.
Het was een mooie, bijzondere ervaring.
Tijdens de healing, die vooraf gaat aan de reading, ervaar je de astrologische aspecten, waar het op dit moment om gaat, al en wordt het een en ander al duidelijk.
De vragen voor het astro deel, die ik haar een paar dagen van te voren, had doorgegeven, werden beantwoord en ik ben net zo blij met de nieuwe inzichten, als met de diepe bevestiging op mijn belangrijkste vraag. 
Zo’n sessie gaat veel dieper dan een horoscoop duiding.
Ik kan het jullie van harte aanbevelen.
 
                                                                                               Trudy Rook, Nederhorst den Berg


‘Ik ken Emmy als een fijn, warm en heel enthousiast mens. Een klein tijdje terug heb ik een astro reading bij haar gevolgd. Ik was erg benieuwd wat Emmy uit mijn totale uitgebreide astrologie kon halen en ik was blij dat ik het heb laten doen bij haar. Emmy kon mij veel uitleggen en bracht mij ook aan het denken en voelen. Enkele zaken waar ik dan wel eens over nadacht kregen voor mij een nieuwe lading. De reading heeft mij geholpen om bepaalde onderwerpen of thema’s in nieuwe nuances te kunnen zien. Voor mij dus een verrijking! Ik raad Emmy aan, omdat Emmy goed luistert, je goed aanvoelt en de reading ook met beide benen op de grond geeft. Zij kan de codes via je persoonlijke astro lezen. Dus als je vragen hebt, dan kan ze dit altijd via feitelijke standen van de planeten uitleggen.’

Ayu Polak, Ommen


Ik dacht dat ik wel wist wat mijn horoscoop me te vertellen had. Niet dus!

Emmy legt geen letterlijke planetenstanden uit maar gaat op een veel dieper niveau in op ontwikkelingen in je leven, op talenten en mogelijkheden.
Een helder en afgestemd consult waar ik met veel plezier aan terug denk.
                                                                                            
José Hornman, Zutphen

Ik vond de horoscoop erg verhelderend, de puzzelstukjes vielen nog meer op zijn plaats. Ik heb weer een duidelijker beeld waar ik naartoe wil.
Emmy brengt de horoscoop en de behandeling op een warme manier, maar ook to the point. Erg prettig!
Dankjewel! 

                                                                                                                          NB, Utrecht


Het voelt alsof er een code gekraakt is.
Eerlijk gezegd laat ik me niet zo snel iets aanpraten met algemeenheden maar ik was verbijsterd hoe ver het ging en het klopte exact.
Door de lezing van Emmy heb ik o.a. uitleg gekregen over een onbekend deel in mij.
Heldere uitleg, over hoe dit, de andere (bekende) delen in mij beïnvloedt, heeft mij een blijvende andere kijk op mijzelf gegeven.
Dat wat schuurde en niet door hard werken, zelfreflectie en ontwikkeling te benoemen viel, bleek simpelweg in de sterren te staan.
Deze kennis is, overdragen zoals Emmy is: in begrijpelijke taal, met ruimte voor vragen, met humor, met prettige stilte en met warmte.
De geluidsopname, evenals het zien van de sterren nu, zijn een mooie reminder.
Met de indrukwekkende spelregels over mijn basis, kan ik op een andere manier verder……….uiteindelijk stralend !

                                                                                                                       Céline Stevens, Zwolle 


Ik had nooit gedacht dat een horoscoop zoveel zou kunnen blootleggen.
Door de duidelijke uitleg van Emmy werd snel inzichtelijk wat hoofd- en bijzaken zijn in mijn leven.
Op dit punt in mijn leven heeft de duiding van mijn horoscoop echt verheldering gebracht in mijn huidige situatie.
Ook kanten waar ik aan kan werken, m’n uitdagingen heeft ze respectvol aangestipt waardoor ik me gestimuleerd voel om een en ander aan te pakken.  Met vertrouwen zie ik het geheel weer tegemoet.
En als ondersteuning zal ik hetgeen me door Emmy duidelijk is geworden blijven herinneren.
Ze heeft me weer op mijn eigen pad gewezen. Ik ben haar heel erg dankbaar.      


Denise
van de Ven, Muiderberg


Emmy is een echte professional!
Ik voelde me direct op mijn gemak en de reading was spot on.
Ik heb heel veel inzichten gekregen en als ik nog vragen had kon ik altijd nog bij haar terecht en dat vind
ik erg prettig. Een echte aanrader dus!!!

Dina Popma, Heerde


Ooit in mijn leven, ik ben nu 60, wilde ik nog eens een horoscoop laten maken door iemand.
Ik was gewoon nieuwsgierig, stond er vrij tegenover, maar was ook wel wat gespannen.
Ik sluit niet uit, dat er het één en ander van waar kan zijn, maar wat, dat weet ik niet.
Emmy kwam op mijn weg, het voelde bij haar wel veilig en haar heb ik onlangs hiervoor gevraagd.

Bij mij thuis vond het geheel van haar bevindingen plaats. Het viel mij op hoe zorgvuldig, gedegen, precies en uitermate serieus zij zich van haar taak had gekweten en ter plekke kweet.
En nergens voelde ik mij in onder druk staan, ik mocht alles vrijelijk aannemen of vraagtekens bij zetten.

Het kwam als een warm en betrokken verhaal over met zorgvuldig gekozen woorden en aanwijzingen, vooral waar het de wat delicatere kanten van mijn sterrenweg betrof.
Al met al een fijne ontmoeting en inzichten, waar ik mee kan doen en laten, wat ik wil, en her en der bevestigend, rijker.

Harry Linde, Zwolle