Missie

There is no greater agony than bearing an untold story inside you.

 

Mijn missie is de LIEFDE. Geen lovey, dovey en airy fairy, maar liefde voor Al Wat Is.
De terugkeer naar het besef dat je ontstaan bent uit een liefdesvonk en dat nog steeds in essentie bent.

Op aarde kom je in de dualiteit terecht, het spel van licht en donker. Je hebt een verankering nodig in je essentie van licht en liefde om niet in je duisternis te verdwalen. Je niet ermee te identificeren of er voor te vluchten bv in allerlei verslavingen.

De duisternis, je schaduw wil omarmd worden, wil terug naar het licht, terug naar de liefde.

Alles in je wil gezien, gevoeld en erkend worden, hoe duister je het ook ervaart.
Als een ieder zijn eigen schaduw omarmt hoeft deze niet uitgeleefd te worden in de buitenwereld.

IMAGINE……..                                                                                            

Het is mijn wens, in de herinnering van wie je werkelijk bent, je te inspireren de wereld jouw specifieke gave te brengen.Ieder mens heeft een unieke bijdrage in dit grote avontuur, een eigen vonk van licht.

Het kennen en voelen van deze vonk en met jouw vonk de wereld lichter te maken geeft je leven het onontbeerlijke gevoel van zin en betekenis en de kracht en het plezier je eigen schaduw en de schaduw van de wereld op te lossen.

Mijn doel is je te laten ontwaken voor je oneindige potentieel. De tijd is rijp voor verandering op grote schaal en elk van ons heeft zijn eigen steen bij te dragen aan het bouwen van een nieuwe wereld. Ik wil je laten kennismaken met de kracht van astrologie. Je astrologische blauwdruk als leidraad voor het ontwikkelen van je potentieel, voor het in kaart brengen, zichtbaar en voelbaar krijgen van wat jij te bieden hebt, van jouw vonk. Voor het leren voelen en herkennen van de energieën die jij meegekregen hebt.

Je kunt bij mij terecht voor astro readings op locatie of over de telefoon. Korte vragen kunnen behandeld worden in een telefonisch spreekuur.
Creatief aan de gang met je horoscoop: doe mee met een workshop!
Kan ook op locatie georganiseerd worden.
En last but not least: ik organiseer samen met mijn vriendin Denise van de Ven Zelfliefde Retraites voor vrouwen.