Workshops

Embody to Love

Join the Multidimensional Wave

1. Emmy & Denise

Emmy Verbruggen en Denise van de Ven

EMBODY TO LOVE – BEN JE ER KLAAR VOOR?

De tijd van het grote Ontwaken is begonnen, individueel en collectief. Om wakker te worden voor je grootsheid. Om je te herinneren aan je bijzondere, unieke en waardevolle wezen. En deze volledig te gaan belichamen.

Wij, Denise en Emmy, bundelen onze krachten om je te herinneren aan je grootsheid en je verbinding met de aarde en de kosmos. Reis met ons mee en ontdek steeds meer van jezelf en laat alles ontwaken.

EMBODY TO LOVE is in de lente van 2021 geboren. We werken aan onze website (www.embodytolove.com) en openen ons in afstemming en organisch voor hetgeen ‘aangeboden’ wil worden en door ons heen wil bewegen. Elke 3 maanden laten we via Love Inspiration van ons horen. Ontwikkelingen, ervaringen, ontdekkingen en natuurlijk ons aanbod.

EMBODY TO LOVE
Inpluggen in je grootsheid.
Uitpluggen uit alles wat je klein houdt.
Hiervoor heb je zoveel liefde nodig. Liefde om alles te omarmen wat je tegenhoudt. Dit ligt opgeslagen in de cellen van je lichaam. Alles wat je hebt meegemaakt in dit leven en vorige levens wil gezien, gevoeld en omarmd worden in je hart, in de liefde. Jouw inplugpunt in het veld van LIEFDE kan zich dan steeds meer openen en je lichaam instromen. Hierdoor kun je het veld van LIEFDE steeds meer belichamen om de nieuwe Aarde te creëren.

We nodigen je uit om met ons mee te bewegen in de Embody to Love dagen.

Voel je je geroepen om je LIEFDE te eren en te vieren? Vol levenslust en passie te duiken in een licht en schaduw dans?

Kom genieten tijdens deze ‘in-plug’ dagen ter inspiratie van jezelf, elkaar en het paradijs.

We raken je aan, nodigen je uit en prikkelen je tot….

De volgende Embody to Love dag is op 31 januari 2022 in Isis Sofia te Dalfsen.

31 januari 2022
Embody to Love dag
Empower Yourself

images

Het is zover, het is 2022 en dit jaar wordt de kracht van Uranus, de Watermanplaneet, sterker. Met als uitnodiging te gaan experimenteren.
Spelen met een energie die een grotere bedding en ondersteuning geeft om te zijn wie je werkelijk bent.

2022: het jaar om te gaan staan, en JA te zeggen…JA tegen je kracht, je eigenheid, je liefde, je multidimensionele zelf.
Volledig JA zeggen gaat hand in hand met NEE zeggen. NEE zeggen tegen alles wat je niet bent en jou niet dient. Niet meer binnen de lijntjes kleuren als je daar geen zin in hebt. Gaan staan en met je eigenheid en jouw verbinding met de Bron de Nieuwe Aarde creëren.

Tijdens deze Empower Yourself dag duik je dieper in je eigenheid en je kracht. Je ruggengraat zetten we in het zonnetje. Hoe sterk, stromend en soepel ben je hier?
Ontspannen ontdekken, bekrachtigen en herinneren van wie je al bent.
Herinneren hoe groot de kracht van liefde is en wat in jezelf nog wil baden in deze oase van liefde.

Data                : 31 januari 2022 (Dalfsen)
Aanvang         : 11.00 tot 17.00 uur (inloop 10.30 uur)
Proefprijs       : € 50,00. Graag je eigen lunch meenemen. Wij zorgen voor koffie/thee, water en lekkers.
Waar               : Isis Sofia        Keizersteeg 1-3   7722 VB  Dalfsen

Inschrijven kan door een mail te sturen naar: denisevandeven13@gmail.com
Je deelname is definitief na inschrijving en betaling.

Emmy en Denise stemmen zich van te voren af op de groep en op de aardse en kosmische energievelden.

Beweging/dans, lichaamsbewustzijn, visualisatie, natuurbeleving, multidimensionale heling, energie veldwerk, balanceren mannelijke en vrouwelijke energie, afstemming op de oorspronkelijke velden van liefde en het gronden van je eigen unieke veld zijn naast jouw persoonlijke inbreng onderdelen van het programma.

Wij bieden een veilige bedding, transparantie, speelsheid, zachtheid en onze eigen multidimensionale energievelden aan ter ondersteuning van de Embody to Love dagen. 

Zin om ook eens te proeven van de Embody to Love ‘in-plug’dagen ter inspiratie van jezelf, elkaar en het Paradijs?

Ervaringen Embody to Love dagen

Hey ladies, ik vind de oefening met de lemniscaat erg mooi. Ik heb ervaren dat de schaduw iets koninklijks heeft, ook. En dat ik momenteel in de schaduw sta en dat dat een goede plek is om te zijn.

Ik verlang naar meer en ik verlang ernaar echt ten diepste ontmoet en verwelkomd te worden met mijn schaduw, mijn heilig NEE.  XX Jannah

Lieve Denise en Emmy, veel dank voor het heerlijk warme welkom en de zuivere bedding waarin alles mocht zijn! Genoten van het dansen en dankbaar voor de oude energie die ik heb mogen loslaten en de nieuwe inzichten die tot mij kwamen. Dit smaakt naar meer! Liefs, Linda

De warmte en inspiratie zijn bij mij het meest bij gebleven en overgave er een liefdevolle dag van te maken. Bij de visualisatie oefening gebeurde er voor mij iets bijzonders, nl dat mijn hoofd een grote eicel werd en overstroomde met kleine eicelletjes welke steeds verder allerlei kanten op stroomden. Een heel bijzonder gevoel kreeg ik daarbij, dat het leven doorstroomt in alle facetten en dat ik daar een onderdeel van ben. Dat mijn liefde mag gaan stromen, wow dat vond en vind ik het grootste cadeau! 

Tijdens de oefening – vertrouwen en wantrouwen- viel me op dat ik me goed kan verplaatsen in het wantrouwen, ook met een lichamelijke  reactie, maar dat het vertrouwen mij veel groter maakte. Vanuit alles wat ik meegemaakt heb in mijn leven werd ik hier blij om. Kortom een mooi avontuur , mooie mensjes ❤️💋 Mariloe

Lieve twee, ik heb genoten van het lichtveld vol liefde en vertrouwen dat we samen met jullie en dóór jullie hebben kunnen creëren om dát wat gezien wilde worden zichtbaar te maken voor onszelf, te erkennen, herkennen en evt. los  te laten of onder ogen te zien d.m.v. de meditaties en oefeningen. Zo’n prachtige ontmoeting met mezelf! Magisch 💜😇🔮😇💜 Ik hou van jullie, een spetterende groepsknuffel soulsisters! Marja

We hopen je te zien op een van de Embody to Love dagen.

Sprankelende groet, Emmy en Denise